Sprijinim Inovarea și Dezvoltarea

STREAMBOX, sponsor al evenimentului AdvPhotoCat-EE2023

Continuând angajamentul față de inovație și dezvoltarea, STREAMBOX S.R.L. a făcut un pas decisiv în sprijinirea inițiativelor care promovează progresul științific și schimbul de cunoștințe. Astfel, anul acesta StreamBox S.R.L. a avut onoarea de a fi sponsor al evenimentului AdvPhotoCat-EE2023 (Advances on Photocatalysis including Environmental and Energy Applications), Workshop de importanță majoră în lumea cercetării și a tehnologiei.

Evenimentul, desfășurat sub forma unei ediții hibride, cu participare fizică și streaming online, a avut loc în perioada 25-28 iulie 2023 și a fost găzduit de Hellenic Mediterranean University din Heraklion, Creta, Grecia. StreamBox S.R.L. a jucat un rol esențial în asigurarea serviciilor de streaming și asistență tehnică, contribuind astfel la buna desfășurare a întregii activități.

A patra ediție a Workshop-ului Internațional „Advances on Photocatalysis including Environmental and Energy Applications” a reunit experți și cercetători din întreaga lume, cu un accent deosebit pe aspectele experimentale și teoretice ale fotocatalizei și aplicațiilor sale în mediul real. Domenii precum mediu și energie au fost puse sub lupă, iar dezbaterea a fost amplă și captivantă, stimulând interacțiunea și colaborarea între academia, cercetare și industrie.

Atelierul a reprezentat o oportunitate pentru a examina îndeaproape progresele recente în procesele fotocatalitice și aplicațiile lor în contextul remanierii mediului, domeniului agro-alimentar, acvaculturii, aplicațiilor medicale și de sănătate, producției de combustibili solari și energiei, precum și a sintezei chimice ecologice. Participanții au explorat noi perspective și au deschis porțile către posibile colaborări în activități comune.

În cadrul evenimentului au avut loc prezentări orale și expoziții de postere, atât „on-site”, cât și on-line, în paralel cu sesiunile de discuții. Participanții au avut oportunitatea de a-și prezenta contribuțiile în fața audienței și de a lua parte la sesiuni de discuții interactive.

StreamBox S.R.L. demonstrează astfel, într-un mod concret, angajamentul său față de dezvoltare și inovare, acționând ca un partener indispensabil în promovarea schimbului de cunoștințe și în susținerea cercetărilor avansate. Prin participarea sa activă la AdvPhotoCat-EE2023, StreamBox S.R.L. a confirmat poziția sa de lider în furnizarea de soluții media de înaltă calitate și a contribuit la realizarea unui eveniment excepțional în lumea științifică și academică.