Cu sediul în Iași, suntem dedicați să creăm experiențe web inovatoare și captivante pentru companii mici și mijlocii. De la designul web profesional și crearea de magazine online până la optimizarea SEO și promovarea online strategică, oferim o gamă completă de servicii care vă vor ajuta să vă conectați cu audiența dumneavoastră și să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Serviciile noastre includ:

1. Design Web și Identitate de Brand:
Realizăm site-uri web de prezentare cu un design unic și atrăgător, care se potrivește perfect cu identitatea vizuală a companiei dumneavoastră. Ne asigurăm că fiecare element reflectă cu fidelitate valorile și misiunea afacerii dumneavoastră.

2. Magazine Online și Cataloage de Produse:
Transformăm viziunea dumneavoastră într-un magazin online funcțional și ușor de utilizat, care va stimula vânzările și va îmbunătăți experiența clienților. De asemenea, vă ajutăm să creați cataloage de produse atractive și informative.

3. Promovare Online și SEO:
Suntem experți în optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și în dezvoltarea de strategii de promovare online eficiente. Vom face ca afacerea dumneavoastră să fie ușor de găsit în mediul online și să atragă noi clienți.

4. Găzduire Web și Înregistrare Domenii:
Oferim servicii de găzduire web fiabile și înregistrare a numelor de domenii, asigurându-vă că site-ul dumneavoastră este mereu online și funcționează optim.

5. Servicii Video și Live Streaming:
De la producția de conținut video de calitate până la servicii de live streaming pentru evenimente importante, suntem aici pentru a vă ajuta să comunicați în mod eficient cu publicul dumneavoastră.

6. Consultanță și Asistență Operațională:
Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție cu consultanță și îndrumare în domeniul relațiilor publice și comunicării, asigurându-ne că mesajele dumneavoastră ajung la audiența potrivită.

Indiferent de nevoile dumneavoastră, StreamBox SRL vă oferă soluții personalizate și inovatoare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri. Suntem pasionați de crearea de experiențe online remarcabile și suntem aici pentru a vă sprijini în fiecare etapă a procesului.

În plus, oferim servicii de publicitate și promovare complexe, inclusiv crearea și plasarea reclamelor în diverse medii, distribuirea de materiale publicitare și organizarea de campanii de marketing captivante. Indiferent dacă aveți nevoie de o prezență online puternică, de soluții creative de marketing sau de servicii video de înaltă calitate, StreamBox SRL este partenerul perfect pentru a transforma visele dumneavoastră în realitate.

7. Servicii IT și Managementul Sistemelor:
Experții noștri în domeniul IT vă vor ajuta să planificați și să implementați sisteme de calculatoare avansate, asigurându-vă că afacerea dumneavoastră beneficiază de tehnologii de ultimă generație. Oferim servicii de gestionare și mentenanță a sistemelor de calculatoare, precum și recuperarea datelor în caz de nevoie.

8. Organizare Evenimente și Expoziții:
Cu o vastă experiență în organizarea evenimentelor, vă putem ajuta să aduceți la viață expoziții, târguri și congrese de succes. Fie că aveți nevoie de standuri atractive sau de gestionarea completă a evenimentului, suntem aici pentru a vă susține în fiecare etapă.

9. Consultanță și Suport Personalizat:
Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru consultanță, îndrumare și suport personalizat în toate aspectele legate de prezența online și comunicarea afacerii dumneavoastră. Ne asigurăm că aveți toate resursele și cunoștințele necesare pentru a obține rezultate extraordinare.

Cu StreamBox SRL, aveți la dispoziție o echipă dedicată, pasionată și creativă, gata să vă transforme viziunile în realitate și să vă ajute să atingeți noi înălțimi în mediul online. Suntem mândri să fim partenerii dumneavoastră în construirea unei prezențe online de succes și suntem aici pentru a vă ghida în fiecare etapă a procesului.

Încredere, inovație și rezultate remarcabile – aceasta este filosofia noastră. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem contribui la creșterea afacerii dumneavoastră și la construirea unei prezențe puternice pe internet. Alăturați-vă echipei StreamBox SRL și împreună vom crea o poveste de succes online!